Επίσκεψη της Δημάρχου στις κοινότητες Καστελλάνων Μέσης και Κάτω Γαρούνα
Η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου, στο πλαίσιο των περιοδειών της στις κοινότητες του Δήμου μας, επισκέφτηκε χθες και προχθές τις κοινότητες Καστελλάνων Μέσης και Κάτω Γαρούνα.
Κάτω Γαρούνα: Η Δήμαρχος ενημερώθηκε για θέματα καθημερινότητας που απασχολούν την κοινότητα, για προβλήματα ύδρευσης που αντιμετωπίζουν, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, για την δημοτική οδοποιία, για χώρο στάθμευσης στην περιοχή του Αι Γόρδη καθώς και για θέματα αποκομιδής των απορριμμάτων. Την Δήμαρχο συνόδευαν ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Σερεμέτης, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Αργυρός και ο εντεταλμένος Σύμβουλος Σπύρος Μωραΐτης.
Καστελλάνοι Μέσης: Στην χθεσινή συνάντηση στην κοινότητα Καστελλάνων Μέσης, Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ αφού καλωσόρισαν την Δήμαρχο για την επίσκεψη της, στην συνέχεια την ενημέρωσαν για θέματα, καθημερινότητας, ύδρευσης, καθαριότητας που τους απασχολούν. Η Δήμαρχος τους ενημέρωσε για την ένταξη δυο γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο πρόγραμμα “Φιλόδημος”.
Την κ. Υδραίου συνόδευε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Γιάννης Σερεμέτης,


